top of page

Putkiremontti, jota ei tarvitse miettiä enää 50 vuoteen

Linjasaneeraus eli kansankielellä putkiremontti antaa kiinteistölle vuosikymmeniä lisää elinaikaa. Hyvin toteutetulla putkiremontilla voidaan putkien elinikää pidentää jopa 50 vuotta. Kaikista remonteista juuri hyvin tehty putkiremontti vaikuttaa eniten asumismukavuuteen, ja sillä on positiivinen vaikutus myös kiinteistön arvoon.


Linjasaneeraus on hyvä toteuttaa ennen putkiston liiallista vanhenemista ja kulumista. Vaikka lämminvesiputkiston ja viemäriputkiston tekninen käyttöikä on 25 vuotta, putkiremontin tarpeeseen vaikuttavat monet asiat, kuten putkiston materiaali, liitokset, aikaisemmat huoltotoimenpiteet jne. Keskimääräisesti putkiremontin tarve vaihtelee 30-50 vuoden välillä, mutta putkien uusimista ei kannata venyttää viime tippaan. Kun putkiremontti tehdään hyvissä ajoin, vältytään vesivahingoilta ja vuodoilta sekä niiden aiheuttamilta kuluilta, säästetään vesimaksuissa, juomavedestä tulee parempaa ja kiinteistön arvo säilyy hyvänä.


Mitä pidempi aika rakennuttamisesta tai edellisestä putkiremontista on ehtinyt kulua, sen akuutimpi linjasaneerauksen tarve on. Vanhoissa kohteissa putket kulkevat kiinteistön sisällä, jolloin mahdollisia vuotoja ei havaita ennen kuin kiinteistössä tapahtuu vesivahinko, tai vuotava putki on ehtinyt turmella rakenteita sisältäpäin. Pitkään viivytelty putkiremontti on lähes poikkeuksetta kustannuksiltaan suurempi kuin ajoissa toteutettu putkiremontti.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Vesivahinkokorjauksen vaiheet

Vesivahinkojen maailma tuntuu helposti villiltä länneltä: urakoitsijoita ja kartoittajia tarvitaan useampi, ja jokainen tuo mukanaan oman hintalappunsa. Laskutettavia toimenpiteitä kertyy helposti luk

Asiakkaan suositus: Eero Kärpänoja, Realia Oy

Tyytyväinen asiakas takaa lisää toimeksiantoja Nopealla aikataululla toimiminen ja isännöitsijän vapautuminen muihin töihin ovat isoja tekijöitä, kun taloyhtiön hallitus valitsee sopivia palveluntuott

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page