SRT Oy on perustettu vuonna 1989, ja sen toimialoja ovat korjaus- ja rakennussuunnitelmien teko, urakkakilpailujen järjestäminen ja töiden valvonta sekä projektinjohto.

Lue lisää

YRITYS

uusia_kuvia_korkeattalot.jpeg

PALVELUMME

Meillä on pätevyys uuden lain mukaisten energiatodistuksien laatiminen, asbesti, radon ja muut haitta-aineet, märkätilojen valvonta, VTT.n sertifikaatit, vedeneristetarkastus. Käytämme ammattilaisten työvälineitä; kosteusmittarit, vesi- ja sähköjohtoskannauslaitteet, lämpökamerat, ilmavuotomittarit

Tutustu palveluihimme
Abstract%20Architecture%20_edited.jpg

SRT Oy on perustettu vuonna 1989, ja sen toimialoja ovat korjaus- ja rakennussuunnitelmien teko, urakkakilpailujen järjestäminen ja töiden valvonta sekä projektinjohto.

Tarvittaessa hoidamme koko projektin alusta loppuun kuntotutkimuksesta, suunnittelusta ja töiden valvonnasta kohteen luovutukseen asti.


Olemme toteuttaneet jo vuodesta 1993 lähtien kymmeniä kohteita vuosittain onnistuneesti. 
Suurin osa on lähtenyt suunnittelusta ja valvonnan kautta päättynyt hyvään lopputulokseen.

Luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta meiltä saa myös kuntoarviot sekä kuntotutkimukset, jotka ovat hyvän suunnittelun perusta.

srtoy-tyontekijat-linjasaneeraus.jpg
Glass Buildings

ASIANTUNTIJAT

Asiantuntijoiltamme löytyy pätevyydet myös erityistehtäviin, esimerkiksi vedeneristetarkastukseen, julkisivuremontteihin, asbesti ja haitta-aineiden tutkimus sekä osamme myös vesivahinkojen kokonaisvaltaiseen hallinnan.

AMMATTITAITO

Olemme erikoistuneet remontoinnin asiantuntija tehtäviin, mutta olemme myös mukana uudisrakentamisen eri osa-alueissa. Tarjoamme vaativiin ja haastaviin kohteisiin ratkaisun, jossa saadaan taloudellisesti ja pitkäkestoisesti oikeat menetelmät ja ammattitaitoiset tekijät kohteisiin.

TALOYHTIÖT

Tuotamme ja koordinoimme puolestasi kaikki yhtiösi vaatimat korjausrakentamisen ja ylläpidon palvelut. Tekniset asiantuntijamme huolehtivat yhtiösi niin lakisääteisistä asioista kuin taloyhtiön valvontatehtävistä.

Abstract%20Architecture%20_edited.jpg

Ulkopuolella olemme erikoistuneet julkisivu-ja parvekesaneerausten, ikkunoiden uusinnan ja vesikattojen korjausten suunnitteluun, valvontaan ja projektinjohtoon.

Sisäpuolella pääasiallinen toimenkuvamme on märkätilojen sekä saunaosastojen yms. korjauksen suunnittelu ja toteutuksen valvontaan avaimet käteen periaatteella.


Meillä on VTT:n myöntämät märkätilojen valvojan sertifikaatit, jotka yhdistettynä kymmeniin toteutuneisiin märkätilojen saneerauksiin suunnittelusta valvontaan takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Toimimme yhteistyössä tutkimuslaitosten, arkkitehti- ja LVI- sekä sähkösuunnittelutoimistojen kanssa, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme valmiin palvelupaketin vaativimpiinkin korjausrakentamishankkeisiin.

Teemme taloyhtiön puolesta osakkaiden muutostöiden sekä esim. vesivahinkojen valvonnan kokonaisuudessaan.

suomen-rakennuttajatoimisto-srt-oy-raken
Glass Buildings