TOIMIALA TIETOA

Suomen Rakennuttajatoimisto SRT Oy on perustettu vuonna 1989, ja sen toimialoja ovat korjaus- ja rakennussuunnitelmien teko, urakkakilpailujen järjestäminen ja töiden valvonta sekä projektinjohto.
Tarvittaessa hoidamme koko projektin alusta loppuun kuntotutkimuksesta, suunnittelusta ja töiden valvonnasta kohteen luovutukseen asti.

 

Olemme toteuttaneet jo vuodesta 1993 lähtien kymmeniä kohteita vuosittain onnistuneesti. 
Suurin osa on lähtenyt suunnittelusta ja valvonnan kautta päättynyt hyvään lopputulokseen.

Luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta meiltä saa myös kuntoarviot sekä kuntotutkimukset, jotka ovat hyvän suunnittelun perusta.

Ulkopuolella olemme erikoistuneet julkisivu-ja parvekesaneerausten, ikkunoiden uusinnan ja vesikattojen korjausten suunnitteluun, valvontaan ja projektinjohtoon.

Sisäpuolella pääasiallinen toimenkuvamme on märkätilojen sekä saunaosastojen yms. korjauksen suunnittelu ja toteutuksen valvontaan avaimet käteen periaatteella.

Meillä on VTT:n myöntämät märkätilojen valvojan sertifikaatit, jotka yhdistettynä kymmeniin toteutuneisiin märkätilojen saneerauksiin suunnittelusta valvontaan takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Toimimme yhteistyössä tutkimuslaitosten, arkkitehti- ja LVI- sekä sähkösuunnittelutoimistojen kanssa, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme valmiin palvelupaketin vaativimpiinkin korjausrakentamishankkeisiin.

Teemme taloyhtiön puolesta osakkaiden muutostöiden sekä esim. Vesivahinkojen valvonnan kokonaisuudessaan.

                     

Kiinteistön elinkaari on pitkä, siksi rakentamisessa ja remontoinnissa on tärkeää ymmärtää tehtyjen ratkaisujen vaikutus kiinteistön arvoon pitkällä aikavälillä.

 

Huolehdimme kiinteistöjen teknisen isännöinnin tehtävät pitkällä ja ammattitaitoisella kokemuksellamme. Huolehdimme, että asiat tulevat tehdyksi sekä vastaamme asiakkaiden tarpeisiin nopealla aikataululla.

 

Suomen Rakennuttajatoimiston asiantuntijat toimivat pääkaupunkiseudulla ja Hämeenlinnassa. Vuodesta 1989 Yrityksessämme on oltu mukana rakentamisen muutoksessa ja uudistuksissa perinteitä unohtamatta. Olemme erikoistuneet remontoinnin asiantuntija tehtäviin, mutta olemme myös mukana uudisrakentamisen eri osa-alueissa. Pitkällisen kokemuksemme ansiosta voimme tarjota vaativiin ja haastaviin kohteisiin ratkaisun, jossa saadaan taloudellisesti ja pitkäkestoisesti oikeat menetelmät ja ammattitaitoiset tekijät kohteisiin.

 

Oikein suunniteltu ylläpito ja kehittäminen sekä huolellisesti koordinoidut muutostyöt vaikuttavat positiivisesti kiinteistön arvon kehitykseen. Tarjoamme sinulle ja yhtiöllesi asiantuntevaa projektinhallintaa kiinteistön ylläpitoon ja muutoksiin liittyvissä asioissa sekä autamme korjausrakentamiseen liittyvissä suunnittelussa ja kysymyksissä. Meillä on kattava osaaminen rakennusten elinkaaren huolenpidosta ja sen määräyksistä.

 

Tuotamme ja koordinoimme puolestasi kaikki yhtiösi vaatimat korjausrakentamisen ja ylläpidon palvelut. Tekniset asiantuntijamme huolehtivat yhtiösi lakisääteisistä asioista, kuin taloyhtiön valvontatehtävistä. Asiantuntijoiltamme löytyy pätevyydet myös erityistehtäviin, esimerkiksi vedeneristetarkastukseen, julkisivuremontteihin, asbesti ja haitta-aineiden tutkimus sekä osamme myös vesivahinkojen kokonaisvaltaiseen hallinnan. Projektien ammattitaitoinen toteutus ja tasalaatuisuus varmistetaan yhtiömme sisäisellä koulutuksella, tarkoilla toimintaohjeilla sekä ISO-9001-laatuauditoinneilla sekä VTT.n myöntämällä vedeneristystarkastajan pätevyydellä unohtamatta vuosikymmenien kokemuksen tuomaa ammattitaitoa ja yhteistyökumppaneitamme. Uudistuneessa toiminnassamme on kokemusasiantuntijoita, joiden avulla toteutamme esteettömiä asumissuunnitteluja ja niiden projektinjohtoa.

Viemme projektit suunnittelusta toteutukseen aikataulussa kustannustehokkaasti.

Osaamme kilpailutuksen sekä valitsemme oikeat urakoitsijat kohteisiinne

© 2020 SRTOY.FI