SRT Oy on tarjonnut erilaisia rakennus- ja korjausalan palveluita jo vuodesta 1991. Erityisosaamistamme ovat korjaus- ja rakennussuunnitelmien teko, urakkakilpailujen järjestäminen, töiden valvonta sekä projektinjohto.

YRITYS

 
uusia_kuvia_korkeattalot.jpeg

PALVELUMME

Erityisosaamistamme on linjasaneerausten ja julkisivuremonttien kokonaisvaltainen suunnittelu, toteutus ja projektinjohto. Meiltä löytyy pätevyys tarvittaviin haitta-aine- ja kosteuskartoituksiin. Voit tilata meiltä myös valvonnan. Käytössämme ovat ammattilaisten välineet; kosteusmittarit, vesi- ja sähköjohtoskannauslaitteet, lämpökamerat ja ilmavuotomittarit.

Abstract%20Architecture%20_edited.jpg

SRT Oy aloitti toiminnan vuonna 1991. Palveluitamme ovat alusta lähtien olleet korjaus- ja rakennussuunnitelmien teko, urakkakilpailujen järjestäminen ja töiden valvonta sekä projektinjohto.

Tarvittaessa hoidamme koko projektin alusta loppuun kuntotutkimuksesta, suunnittelusta ja töiden valvonnasta kohteen luovutukseen asti.

Joka vuosi toteutamme kymmeniä isoja ja pieniä kohteita onnistuneesti. Suurin osa projekteistamme on lähtenyt suunnittelusta ja valvonnan kautta päättynyt hyvään lopputulokseen. 

Luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta toimitamme myös kuntoarviot sekä kuntotutkimukset, jotka ovat hyvän suunnittelun perusta.
 

srtoy-tyontekijat-linjasaneeraus.jpg
Glass Buildings

ASIANTUNTIJAT

Asiantuntijoiltamme löytyy pätevyydet myös erilaisiin erityistehtäviin. Vedeneristetarkastukset, asbesti- ja haitta-ainetutkimukset sekä vesivahinkojen kokonaisvaltainen hallinta ovat meille tuttua hommaa. 

AMMATTITAITO

Olemme erikoistuneet remontoinnin asiantuntijatehtäviin ja toteutamme monenlaisia uudisrakentamisen projekteja. Tarjoamme vaativiin ja haastaviin kohteisiin taloudellisen ja pitkäkestoisen ratkaisun. Vuosikymmenten kokemuksella valitsemme oikeat menetelmät ja voitte olla varmoja, että saatte ammattitaitoiset tekijät.

TALOYHTIÖT

Tuotamme ja koordinoimme puolestasi kaikki yhtiösi vaatimat korjausrakentamisen ja ylläpidon palvelut. Tekniset asiantuntijamme huolehtivat niin lakisääteisistä asioista kuin taloyhtiön valvontatehtävistäkin.

Abstract%20Architecture%20_edited.jpg

Ulkopuolella olemme erikoistuneet julkisivu- ja parvekesaneerausten, ikkunoiden uusinnan ja vesikattojen korjausten suunnitteluun, valvontaan ja projektinjohtoon.
Sisäpuolella pääasiallinen toimenkuvamme on märkätilojen sekä saunaosastojen korjauksen suunnittelu, toteutus ja valvonta avaimet käteen -periaatteella.

Meillä on VTT:n myöntämät märkätilavalvonnan sertifikaatit, jotka yhdistettynä kymmeniin onnistuneisiin märkätilojen saneerauksiin takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Toimimme yhteistyössä tutkimuslaitosten, arkkitehti- ja LVI- sekä sähkösuunnittelutoimistojen kanssa, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme valmiin palvelupaketin vaativimpiinkin korjausrakentamishankkeisiin.

Teemme taloyhtiön puolesta osakkaiden muutostöiden sekä esim. vesivahinkojen valvonnan kokonaisuudessaan.

suomen-rakennuttajatoimisto-srt-oy-raken
Glass Buildings