Vesivahinkokorjauksen vaiheet

Vesivahinkojen maailma tuntuu helposti villiltä länneltä: urakoitsijoita ja kartoittajia tarvitaan useampi, ja jokainen tuo mukanaan oman hintalappunsa. Laskutettavia toimenpiteitä kertyy helposti lukematon määrä, eikä isännöitsijän roolissa välttämättä ole perillä kaikista niistä yksityiskohdista, joita työ pitää sisällään.


Pahimmassa tapauksessa työn laatu kärsii tai työstä maksetaan liikaa. Omavastuu on aina vesivahingossakin mukana.


Hoidetaan vesivahinko järkevästi, näin se tapahtuu:


Olemme panostaneet vesivahinkokorjaus prosessin hoitamiseen ja olemmekin luoneet konseptin, jota noudattamalla saadaan vesivahinko korjattua järkevästi.


Isännöitsijänä sinun ei tarvitse vesivahingon sattuessa tehdä muuta, kuin ottaa meihin yhteyttä - me hoidamme loput.


Koostimme myös alla olevan oppaan, jossa käydään läpi vaihe vaiheelta mitä vesivahingon korjaamiseksi tulee tehdä ja missä järjestyksessä:

Vesivahinkokorjauksen vaiheet
.pdf
Download PDF • 108KB

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Olemme selkeyttäneet vastuunjakoa ja eriyttäneet työt SRT Oy:n ja SRT Etelä Oy:n välillä. Isommat suunnittelut ja valvontaan liittyvät työt kuuluvat SRT Oy:n vastuualueeseen. SRT Etelä Oy hoitaa vesiv

Tyytyväinen asiakas takaa lisää toimeksiantoja Nopealla aikataululla toimiminen ja isännöitsijän vapautuminen muihin töihin ovat isoja tekijöitä, kun taloyhtiön hallitus valitsee sopivia palveluntuott