top of page

Asiakkaan suositus: Jouni Pirinen, ASA Isännöinti Oy

Hinnan on pysyttävä aisoissa ja palveluntuottajaan on voitava luottaaErilaisten kartoitusta ja valvontaa vaativien toimeksiantojen tilaaminen on isännöitsijälle arkipäivää. Taloyhtiölle tilattavissa palveluissa hinnan on pysyttävä aisoissa ja palveluntuottajaan on voitava luottaa. Haastattelimme kanssamme pitkään yhteistyötä tehnyttä isännöitsijää Jouni Piristä.

Isännöitsijät käyttävät useita eri palveluntuottajia yhteistyökumppaneina aina asiakkuuden tarpeen ja tilanteen mukaan. Pirinen vahvistaa, että toiminta kanssamme on ollut luotettavaa, eikä hintojen osalta ole tullut yllätyksiä.Isännöitsijän tulee luonnollisesti voida perustella asiakkailleen asiantuntijan käyttöä, sekä hintaa. Näin ollen raportointi palveluntuottajan suunnalta on tärkeää, jotta yhteistyö on mahdollisimman selkeää ja sujuvaa kaikille osapuolille.

“Ei ole mitään negatiivista kerrottavaa, ei ole kukaan narissut”, Pirinen naurahtaa ja jatkaa: “Meillä luotetaan palveluntuottajiin paljon ja jos toimeksiannot eivät suju, niin silloin ei uusia tilauksia enää tehdä. Kuten muidenkin käyttämieni yhteistyökumppaneiden kohdalla, toimeksiantoja tulee tilattua myös SRT:ltä säännöllisesti, joka kertoo siitä, että palvelu toimii”, Pirinen kommentoi.

Laidasta laitaan vesivahinkoihin liittyviä toimeksiantoja


Kun toimeksiannot toteutetaan sovitusti, jatkuu yhteistyö eri palveluntuottajien kanssa yleensä pitkään. Palveluja on ajan saatossa tilattu monipuolisesti ja Pirinen kertoo, että mukaan on mahtunut laidasta laitaan myös vesivahinkoihin liittyviä toimeksiantoja. Toimeksiannot SRT:lle ovat koskeneet pääosin erilaisia kartoitusta, valvontaa ja työselitystä vaativia tehtäviä.


Vesivahinko kustantaa yritykselle helposti pitkän pennin jos toimeksiantoa ei hoideta ajoissa ja luotettavalla ammattitaidolla. Me tarjoamme vesivahinkojen kokonaisvaltaista organisointia: vahingosta lopputarkastukseen. Pirinen kokee, että SRT:n kanssa vesivahinkoja käsittelevät työt ovat hoituneet sovitusti, eikä palvelussa ole moitittavaa.


Mikäli tarvitset luotettavaa yhteistyökumppania vesivahinkoa koskeviin töihin, otathan epäröimättä yhteyttä! Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun alusta loppuun ja pidämme sinut ajan tasalla työn etenemisestä.

Tutustu myös muihin palveluihimme! Toteutamme monipuolisesti toimeksiantoja korjaus- ja rakennussuunnittelun, urakkakilpailujen järjestämisen, töiden valvonnan, sekä projektinjohdon parissa.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Vesivahinkokorjauksen vaiheet

Vesivahinkojen maailma tuntuu helposti villiltä länneltä: urakoitsijoita ja kartoittajia tarvitaan useampi, ja jokainen tuo mukanaan oman hintalappunsa. Laskutettavia toimenpiteitä kertyy helposti luk

Asiakkaan suositus: Eero Kärpänoja, Realia Oy

Tyytyväinen asiakas takaa lisää toimeksiantoja Nopealla aikataululla toimiminen ja isännöitsijän vapautuminen muihin töihin ovat isoja tekijöitä, kun taloyhtiön hallitus valitsee sopivia palveluntuott

Comments


bottom of page