top of page

Asiakkaan suositus: Juha Havinmaa, Realia Isännöinti

Täyden palvelun tavaratalo


“Täyden palvelun tavaratalo”, kommentoi Juha Havinmaa (Realia Isännöinti), kun kysyimme häneltä mielipidettä SRT Oy:n palveluista. Havinmaa on isännöitsijän roolissa tilannut SRT Oy:ltä toimeksiantoja monipuolisesti mm. asbestitutkimuksiin, kosteus- ja vahinkokartoituksiin, vesikattourakoihin, julkisivu- ja parvekeurakoihin, sekä märkätilojen saneerauksiin. SRT Oy on tehnyt myös paljon eri urakoiden kilpailutuksia - aina kuntotutkimuksista ja suunnittelusta itse urakoitsijoiden kilpailutukseen.

Havinmaa arvioi, että noin 60 % toimeksiannoista koskee vesivahinkoja tai kosteuskartoituksia:

“Oikeastaan koko yhteistyö on alkanut vesivahingoista”, Havinmaa toteaa ja jatkaa:

“Erityisesti kartoitukseen, sekä valvontaan liittyviä töitä on tilattu monipuolisesti vesivahinkojen osalta. SRT Oy on hoitanut myös astetta vaativammat projektijohtamista ja valvontaa vaativat työt kiitettävästi kanssani.”


Palvelua saa sovitusti ajallaan, joskus jopa työajan ulkopuolella


Vesivahingosta aiheutuva urakka vaatii usein monen osapuolen yhteistyön ja siksi työn valvonta, sekä aktiivinen asiakkaan ajan tasalla pitäminen nousevat isoon rooliin. Työt on hoidettava sovitusti, mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti, eikä järkevää hinnoittelua pidä unohtaa.

“Yhteistyö on toiminut hyvin ja palvelua olen saanut aina sovitusti ajallaan, joskus jopa työajan ulkopuolella. Meillä on hyvä yhteistyökuvio, johon olen tyytyväinen”, Havinmaa kertoo. “Tämä saumaton yhteistyö edesauttaa myös taloyhtiöitäni kustannustehokkaasti ja voin keskittyä hoitamaan taloyhtiöitäni hallinnollisesti, kun tekniset asiat hoituvat SRT Oy kautta.”

Mikäli tarvitset luotettavaa yhteistyökumppania vesivahinkoa koskeviin töihin, otathan epäröimättä yhteyttä! Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun alusta loppuun aina vahingosta lopputarkastukseen.

Tutustu myös muihin palveluihimme! Toteutamme monipuolisesti toimeksiantoja korjaus- ja rakennussuunnittelun, urakkakilpailujen järjestämisen, töiden valvonnan, sekä projektinjohdon parissa.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Vesivahinkokorjauksen vaiheet

Vesivahinkojen maailma tuntuu helposti villiltä länneltä: urakoitsijoita ja kartoittajia tarvitaan useampi, ja jokainen tuo mukanaan oman hintalappunsa. Laskutettavia toimenpiteitä kertyy helposti luk

Asiakkaan suositus: Eero Kärpänoja, Realia Oy

Tyytyväinen asiakas takaa lisää toimeksiantoja Nopealla aikataululla toimiminen ja isännöitsijän vapautuminen muihin töihin ovat isoja tekijöitä, kun taloyhtiön hallitus valitsee sopivia palveluntuott

Σχόλια


bottom of page